2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kayıp genç bulundu, yine kayboldu!

Samsun'un Çarşamba ilçesinden 97 gün önce kaybolan 16 yaşındaki genç, bulunduğu gün yine kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Çarşamba ilçesinin Orta Mahalle'de ikamet eden ve bir kuaförde çalışan Uğur Ak (16), 97 gün önce işe gitmek için evinden ayrıldı ve kayıplara karıştı. Baba Hasan Ak (45), bulunması için polisten yardım istedi. Uğur Ak'ın kaybolduğuna dair bugün Samsun'da yerel gazetelerde haberlerin çıkması üzerine vatandaşlar, Samsun il merkezinde bir fırında çalıştığına dair ailesine ihbarda bulundu.

Samsun'a gelen baba Hasan Ak, oğlunun çalıştığı fırına gidince babasını gören genç, fırından kaçarak yine kayıplara karıştı. Hasan Ak, polisten yardım istedi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Uğur Ak'ı bulmak için şehir merkezinde arama çalışması başlattı.

Yapılan araştırma sonucu kayıp Uğur Ak'ın 3 aydır söz konusu fırında çalıştığı ve annesinin öldüğünü, babasının ise hasta olduğunu ileri sürdüğü tespit edildi.
Oğlunu bulduğu dakikada yeniden kaybeden baba Hasan Ak, niçin kaçtığını bilmediğini, yine de sağ olduğuna sevindiğini söyledi. Soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 16:29:03
Güncelleme :21 Mart 2009 Cumartesi 16:42:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?