2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Samsun'da ailesinin 1 aydır kayıp olduğuna dair polise başvurduğu şahsın cesedi çalıştığı depoda bulundu.


Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi'nde elektrikli fırın montajı işi yapan Mustafa Taşçı'nın (57) ailesi bugün saat 13.00 sıralarında kendisinden yaklaşık 1 aydır haber alamadıklarını belirterek, İlyasköy Polis Merkezi'ne başvurdu.

Olaydan 2 saat sonra Çiftlik Mahallesi Gürbüz Sokak'ta bulunan Hacıoğlu Apartmanı'nda Mustafa Taşçı'nın depo olarak kullandığı daireden gelen koku üzerine komşular durumu ev sahibi Yavuz Ö.'ye haber verdi. Yavuz Ö. ise evi depo olarak kullanan Mustafa Taşçı'ya
kiraladığını belirterek, polise haber verdi. Polis, evin kapısını açtığında içeride sandalyede oturur halde Mustafa Taşçcı'nın cesediyle karşılaşırken, şahsın uzun süre önce öldüğü tespit edildi. Taşçı'nın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.


Ölen şahsın zaman zaman işi gereği yurt dışına çıktığı için ailesinin bu yüzden polise kayıp müracaatını 1 ay sonra yaptığı belirtildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 19:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Permutasyon IP: 88.230.160.xxx Tarih : 9.03.2009 23:51:30

Bu olay benim oturduğum apartmanda yaşandı.Ailesinin sorumsuzluğu büyüktür.Bu resmen umursamazlık başka bir şey değil.Allah rahmet eylesin.Şüphelenip bildirmesek arayacakları yoktu.