6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaymakam Arslan Diyarbakır'a atandı

Samsun Vezirköprü İlçe Kaymakamı Adem Arslan'ın Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine tayin edildiği bildirildi.

Kaymakam Arslan'ın ataması, 04 Haziran gün ve 26986 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine yapıldı.

Vezirköprü Kaymakamlığı görevine 27 Ekim 2005 tarihinde başlayan Arslan, ilçede yaklaşık 2.5 yıl görev yaptı. İlçedeki görevi sırasında köylerdeki alt yapı sorunlarının halledilmesi için büyük çaba sarf eden Arslan, aynı zamanda eğitim ve sağlık kuruluşlarının da bakım ve onarımlarının yapılmasını sağladı.

Okul öncesi eğitimde büyük başarı elde eden Arslan, ilçeye birde tenis kortu kazandırarak sosyal ve sportif hayata hareketlilik getirdi.

Kaymakam Arslan'ın tayinini üzüntüyle karşılayan Vezirköprülüler, "Kaymakamımızın ilçemizden ayrılacak olmasından dolayı son derece üzüntülüyüz. Zira Vezirköprü için gecesini gündüzüne katarak çalışmış, ilçemizin gelişmesi için büyük gayretler sarf etmiştir. İlçemizde en az 1 yıl daha görev yapmasını istiyorduk. Ancak Diyarbakır'a tayin edildi. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 21:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?