6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaymakam Sezgin göreve başladı

Samsun'un Alaçam İlçe Kaymakamlığı'na atanan Sezgin Üçüncü, ilçeye gelerek göreve başladı.


Ordu'nun Mesudiye İlçe Kaymakamlığı'ndan Samsun'un Alaçam İlçe Kaymakamlığı'na tayin olan Kaymakam Sezgin Üçüncü, görevine başladıktan sonra yaptığı açıklamada, Alaçam'ın turizm açısından gelişmesi için çeşitli projeleri olduğunu söyledi. Kaymakam Üçüncü, Alaçam ilçesinin gelişmesi için devlet-millet işbirliği ile çok yönlü olarak çalışacağını kaydetti.


1973 Trabzon Şalpazarı doğumlu olan Alaçam Kaymakamı Sezgin Üçüncü, ilk ve Orta öğrenimini Trabzon Şalpazarı'nda, lise öğrenimini ise Şalpazarı ile birlikte Samsun'da tamamladığını kaydetti. 1991 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 1996 yılında mezun olduğunu belirten Sezgin Üçüncü, 4 Ocak 1999 tarihinde ilk görevine başladığını, sırasıyla Samsun'un Salıpazarı İlçe Kaymakamlığı, Kütahya'nın Simav İlçe Kaymakamlığı ve Aksaray-Ağaçören Kaymakam Vekilliği yaptığını ifade etti.


İngiltere'de 9 ay süreyle yabancı dil eğitimi aldığını belirten Sezgin Üçüncü, daha sonra Mersin'in Aydıncık Kaymakamlığı, Muş'un Malazgirt İlçe Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı ve son olarak da Ordu'nun Mesudiye İlçe Kaymakamlığı görevlerinde bulunduğu dile getirdi. Kaymakam Üçüncü, evli ve bir kız çocuk baba.

iha
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 17:07:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?