6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kaymakamdan duygulu veda

Samsun'un Vezirköprü İlçe Kaymakamı Adem Arslan, son kaymakamlar kararnamesi ile Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine atanması nedeniyle daire amirleri ve köy muhtarlarıyla yaptığı veda toplantısında duygulu anlar yaşandı.


Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine atanan Kaymakamı Adem Arslan, Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda yaptığı veda toplantısında daire amirleri ve 137 köy muhtarıyla bir araya geldi. Toplantıda duygulu bir veda konuşması yapan Kaymakam Arslan, "Vezirköprü'de görev yaptığım süre içinde yeri geldiğinde üzüldük, yeri geldiğinde beraber güldük, çok şeyi birlikte paylaştık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Yerinde gördük, yerinde tespit yaptık. Elimizden geldiğimce hizmeti vatandaşın ayağına götürme gayreti içerisinde olduk" dedi.


Kaymakamların birinci derecede görevinin devletin var olan imkanlarını bulunduğu yerde adaletli ve dengeli bir şekilde dağıtmak olduğunu vurgulayan Arslan, "Güzel eserler ortaya koymak, onun gayreti içinde olmak, vatandaşın ayağına gitmek, sorunu yerinde görmek meslek hayatımızın en güzel şeyleri oldu. En ücra köşede devletin elini, sıcak yüzünü, gülen yüzünü, devletin ayağına gelemeyen insanların ayağına götürebiliyorsan, önemli olan budur. Vezirköprü'yü, Vezirköprü insanını unutmayacağım. Benim için her zaman ayrı bir yeri olacak. İsteyerek geldiğim Vezirköprü'den üzülerek gidiyorum. Artık sizler kadar Vezirköprülüyüm. Görev yapacağım yerde de artık bir kardeşiniz, bir hemşehriniz var. Sizleri unutmayacağım. Ayrılıklar hüzünlüdür. Bu hüznü yaşıyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Türkiye Muhtarlar Derneği Vezirköprü Şube Başkanı Arslan Şahin ve Vezirköprü Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Alper, Vezirköprü''ye yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Arslan'a teşekkür plaketi takdim etti.


Toplantı sonunda daire amirleri ve muhtarlarla tek tek vedalaşan Arslan, salı günü Ankara'da başlayacak olan 3 günlük seminere katılacak, oradan da yeni görev yeri olan Diyarbakır Yenişehir ilçesine gidecek.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2008 Pazartesi 16:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?