4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kaymakamdan öğrencilere ödül

KAYMAKAMDAN İL İKİNCİSİ OLAN EML ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL

Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, "Samsun Liseler Arası Voleybol İl Birinciliği" müsabakalarında ikinci olan Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi(EML) öğrencilerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Kaymakam Karaömeroğlu, “Öğrencilerimizin elde ettikleri başarılar bizleri olduğu kadar ilçe halkımızı da gururlandırmıştır. İnanarak ve disiplinli bir şekilde çalışıldığında başarı kaçınılmazdır. Bu vesileyle şunu bir kez daha vurgulamak istiyorum: Vezirköprülü çocuklarımız çok zeki. Dolayısıyla imkan tanındığında büyük başarılara imza atabiliyorlar. Kaymakamlık olarak bizler başarılı öğrencilerimize her zaman destek veriyoruz" dedi.

Finalde Atakum Endüstri Meslek Lisesi'ne yenilerek il ikincisi olan Vezirköprü Endüstri Meslek Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni Yener Aksoy, kazandıkları başarının 3 yıllık bir emeğin sonucu olduğunu dile getirdi. Bu zaman diliminde yaz-kış demeden, yağmur-çamur demeden çalışmalara katılan öğrencilerin göstermiş olduğu başarının bir ilk olduğunu vurgulayan Aksoy, “Önümüzdeki yıl hedefimiz il birinciliğini kazanmak. Öğrencilerimle gurur duyuyorum. Ayrıca Sayın Kaymakamımız Erol Karaömeroğlu'nun vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

KAYMAKAMDAN İL İKİNCİSİ OLAN EML ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL
KAYMAKAMDAN İL İKİNCİSİ OLAN EML ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2010 Salı 12:37:04
Güncelleme :23 Şubat 2010 Salı 14:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?