2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kaynakçılara Kaymakam desteği

KAYNAKÇILARA KAYMAKAM DESTEĞİ

Samsun'un Ladik ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR Samsun Şubesi işbirliğiyle açılan Kaynakçılık Kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Kurs, Sanayi Sitesi No:1'deki 200 m2'lik alanda Usta Sezgin Özdamar nezaretinde sürdürülüyor. Kursa yaşları 18-40 arasında olan, iş sahibi olmak isteyen kişiler katılıyor.

 İŞKUR, kursiyerlere 15 TL cep harçlığının yanı sıra iş kazalarına karşı sigorta primlerini de ödüyor. 15 Mart'a kadar sürecek olan Kaynakçılık Kursu, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi tarafından da ziyaret edildi. Kursiyerlere moral ve destek veren Kaymakam Kadir Perçi, "Çalışmalarınızın takipçisi olacağım, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının kaynak ihtiyaçlarını sizler karşılayacaksınız. Size çok güzel imkanlar hazırlanmış, bunun iyi değerlendirilmesi gerekir" dedi.

Kaymakam Kadir Perçi'nin ziyareti sırasında Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hadi Ergül, Yazı İşleri Müdür Şahin Örnek, Malmüdürü Nurettin Ayrılma, İlçe Tarım Müdürü Alper Göktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Natır, Sağlık Grup Başkanı Turan Bilgin hazır bulundu. Perçi, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hadi Ergül ve kaynak ustası usta öğretici Sezgin Özdamar'dan kursun gidişatı hakkında bilgi aldı. Hadi Ergül, kursun altı ay süreli olduğunu ve mart ayında biteceğini, kursun bitimiyle birlikte 25 kalifiye elemanın ilçe ve ülke işgücüne kazandırılacağını belirtti.

KAYNAKÇILARA KAYMAKAM DESTEĞİ
KAYNAKÇILARA KAYMAKAM DESTEĞİ
KAYNAKÇILARA KAYMAKAM DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 11:54:04
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 12:04:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?