6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Kazanabilirdik'

Bank Asya 1. Lig'de Samsunspor, kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kaldı.


Maç sonrası açıklama yapan Samsunspor Antrenörü Nafiz Tural, teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ'ın istifasının ardından takımı devraldığını ve kendi sahalarında oynayacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını söyledi. Kazanabilecekleri karşılaşmadan berabere ayrıldıklarını belirten Tural, maçın büyük bir bölümünde üstün oynadıklarını ama rakibin doldur-boşalt taktiği ile üstünlük sağlamaya çalıştığını vurguladı. Daha önce oynadıkları 2 karşılaşmada galip gelirken maçı verdiklerini hatırlatan Tural, "Takımın üzerinde büyük bir stres ve maçı kaybetme korkusu vardı. 2 gol atsaydık, bu korku daha çok artacaktı. Bu sorunu gidermeye çalışacağız. 1 puan aldık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız" dedi.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, deplasmanda 3 puan alarak Karabük Demir Çelik Fabrikası'nda sendikal mücadelelerini sürdüren işçilere galibiyeti hediye etmeyi düşündüklerini ama 1 puan almayı başardıklarını kaydetti. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında oynanan oyundan çok memnun olduğunu, maç kaybedilseydi dahi oynanan futbol nedeniyle memnun ayrılacaklarını ifade eden Özkara, "Yükselen bir trendimiz var. Oyuncuları kanatlara yaydık ve ataklara geçtik" diye konuştu.


Özkara, son dakikada Samsunspor'un girdiği pozisyonun mağlup ayrılmalarına neden olacağını, hakemin vermediği golün ise tartışılması gerektiğini, şaşkın olduklarını kaydetti. Bu arada, maçın 64. dakikasında Karabükspor'un attığı golün ofsayt olarak değerlendirilmesi futbolcuların tepkisine neden oldu. Süleyman Güngör'ün hakeme tepkisini teknik yönetim el müdahalesi ile durdurmaya çalıştı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2008 Pazar 17:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?