6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kazara kurşun yedi

Samsun'da aralarında husumet bulunan 2 kişi arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen bir kişi kazara ayağından vurularak yaralandı.


Kadifekale Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden husumet bulunan Ahmet K. ile Sedat B., birbirlerine silahla ateş açtı. Olayda yoldan geçmekte olan Yalçın K., kazara ayağından vurularak yaralandı. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yalçın K. tedavi altına alınırken, Ahmet K. ile Sedat B. ise olayda kullandıkları 2 adet 7.65 mm çaplı tabanca ve 7 adet fişek ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

SAMSUN'DA 2 KİŞİ KAYBOLDU


Yenidoğan Mahallesi'nde Suna Y., oğlu Tolga Can Y.'nin (18), 2 ün önce evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek, bulunması için polisten yardım istedi. Hastane Mahallesi'nde Şenol A. da kızı Semra A.'nın (15) evlerinden kahvaltı yaptıktan sora kimliğini, yeşil kartını ve 15 YTL de parayı yanına alarak evden ayrıldığını ve geri dönmediğini ileri sürerek kızının hayatından endişe ettiğini belirtip bulunması için polise başvurdu. Meydana gelen 2 ayrı kayıp olayıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

SATIN ALMAK İSTEDİĞİ ARACI ÇALDI
Bir kişi satın almak istediği otomobili sanayide ustaya gösterme bahanesiyle alıp araçla birlikte kayıplara karıştı.


Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, Ömer U.’ya ait 1987 model 55 AH 737 plakalı otomobili satın almak maksadıyla sanayide ustaya göstermek için aldı ve araçla birlikte kaçtı. Aracının çalındığını anlayan Ömer U., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

GENÇ KADIN, EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNU ZANTETTİĞİ KADINI BIÇAKLADI 
Terme ilçesinde genç bir kadın, eşi ile ilişkisi olduğunu zannettiği kadını karnından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Çay Mahallesi'nde meydana gelen olayda, A.O.(27), eşi ile ilişkisi olduğunu zannettiği komşusu N.G.'yi (42) karnından bıçaklayarak yaraladı. Ağır yaralanan N.G., Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, A.O. ise olayda kullandığı ekmek bıçağı ile birlikte polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

HIRSIZ, EVDE BULUNAN ÇOCUKLARI BAĞLAYIP KASAYI SOYDU 

Çarşamba ilçesinde bir hırsız, girdiği evde bulunan çocukları silah zoruyla etkisiz hale getirip bağlayarak kasada bulunan para ve altınları çaldı.


Sungurlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Cemal M.'ye ait eve gelen bir hırsız, evde bulunan Sevilay K.(12) ve Yolca K.'ye (16) silah çekerek ağızlarını bağlayıp etkisiz hale getirerek çelik para kasasının anahtarını aldıktan sonra kasada bulunan 10 bin YTL para ve 15 adet üçlü burma altın bilezikleri çalıp pencereden atlayarak kaçtı. Çocukları durumu ailesine bildirmesi üzerine olay, polise haber verildi. Olayla ilgili H.Ş.(47) yakalanarak gözaltına alındı. H.Ş. suçlamayı kabul etmezken, ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusundan serbest bırakıldı.

TRAFİK EKİPLERİ CEZA YAĞDIRDI

Trafik ekipleri, kural ihlali yapan araç sürücülerine ceza yağdırdı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ile Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları kontrollerde trafik kurallarını ihlal eden 292 araç sürücüsüne 42 bin 302 YTL para cezası yazarken, 22 araç trafikten men edilip 2 sürücü de mahkemeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 15:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?