2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kermes'te 35 bin TL toplandı

Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi'nce 10 Ocak'ta açılan 'Filistin'e Yardım Kermesi'nde 35 bin TL'nin toplandığı ve Cansuyu Derneği'nin aracılığıyla Filistin halkına gönderildiği bildirildi.


Subaşı mevkisinde 10 Ocak tarihinde açılan 'Filistin'e Yardım Kermesi'ne Samsunlu vatandaşlar oldukça fazla ilgi gösteriyor. 25 Ocak Pazar akşamı sona erecek olan kermeste bu zamana kadar 35 bin TL'nin toplandığı ve Cansuyu Derneği'nin aracılığıyla Filistin halkına gönderildiği açıklandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım Sorumlusu Feyza Zeynep Öz, insanların yoğun ilgisinden son derece memnun olduklarını söyledi. Yardımların hepsinin ahiret gününde karşılığının görüleceğinin altını çizen Öz, "Samsun halkı, Müslüman kardeşliğini son derece önemseyip gereğini de yapıyor.

Siyonist İsrail ve ABD zulüm yapıyor. Bu zulümleri yaptıkları sürece Müslüman kardeşlerimize yardımlarımız aralıksız sürecek. Toplanan 35 bin TL'yi Filistin halkına gönderdik. Kermesin son gününe kadar Samsun halkının Müslüman kardeşlerimize desteklerini bekliyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:12:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?