6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Keskinsoy ile yola devam

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligine yeni yükselen Samsun Basketbol Kulübü (SBK), antrenör Cantuğ Keskinsoy ile yoluna devam etme kararı aldı.

2008-2009 sezonunda Basketbol Bayanlar 1. Ligi mücadele edecek olan SBK, 1. Lig'e çıkmasında büyük emeği olan antrenör Cantuğ Keskinsoy'un sözleşmesini uzattı.

Keskinsoy'un yardımcılığına ise Tarsus Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Fırat Bozkurt ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Bayan Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Mustafa Arman Özkalem getirildi. Kulüp binasında yapılan imza töreninde Keskinsoy ve yardımcı antrenörleri ile birer yıllık resmi sözleşme imzalandı.

İmza töreninde açıklama yapan SBK 2. Başkanı Sinan Bektaş, 1. Lig'de Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceklerinin kaydetti. Hedeflerinin çok büyük olmadığını vurgulayan Bektaş, "İlk 8'e girerek Play-Off'a kalmak istiyoruz. Bunun için transfer çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

Öte yandan, SBK, Amerikalı basketbolcu Barbara Turner'i transfer etmek için girişimlere başladı. 1983 doğumlu, 1.83 boyunda ve forvet mevkisinde oynayan Turner'in bir süre Fenerbahçe'de de forma giydiği bildirildi. Halen WNBA oynayan Turner'in SBK'ya sıcak baktığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 18:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?