2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kılıç, 100. Yıl hedeflerini açıkladı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "AK Parti iktidarı Cumhuriyetimizin 100. yılı için belirlenen bütün hedefleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyor, çalışacak.

Türkiye için belirlenen büyük hedefler projeden yatırıma, yatırımdan üretime geçecek. Büyük hayallerimiz bir bir gerçekleşecek" dedi.


AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti'nin kuruluşunun 8. yıldönümüne girerken AK Parti iktidarı Türkiye için çalışmaya devam ettiğini, ilk günün heyecanıyla, aşk ve inancıyla, modernleşme ve çağdaşlaşma yolunda dev adımlar attığını söyledi. AK Parti Grup Başkanvekili Kılıç, "Türkiye her alanda ayağa kalkıyor. Kalkınmanın ayak sesleri ülkemizin her tarafını sarıyor. Türkiye'ye olan inancımız, yönetime olan güvenimiz gelişiyor, pekişiyor. Kalkınma hamlemiz kesintisiz sürüyor. Rakamlar, günden güne daha zengin, daha güçlü, daha itibarlı bir Türkiye'yi gösteriyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşılırken ufkumuzda daha müreffeh, daha huzurlu, daha saygın bir Türkiye şekilleniyor. Bu Türkiye, ne geçmişin karanlıklarına ağıtlar yakacak, ne de destanlaşan başarılarına takılıp kalacaktır. Sürekli daha ileriye bakacak, yeni ve daha yüksek hedeflere koşacaktır. AK Partili yılların güçlenen Türkiye'sinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, geçmişin olumsuzlukları bir
daha yaşanmayacaktır" dedi.

Türkiye'nin artık yepyeni bir ülke olduğunu ifade eden Suat Kılıç, "Cumhuriyetin kazanımlarını benimsemiş, özgürlüğün ve demokrasinin değerlerini içselleştirmiş milyonlar, güçlü ve itibarlı bir ülkenin vatandaşı olmanın hazzına ermiştir. Buradan kopuş ve geriye dönüş yoktur. Batı'da ve Doğu'da, Avrupa ve Amerika'da, Türk dünyası ve İslam coğrafyasında kurulan dostluklar günden güne kuvvet kazanacaktır. Ekonomide, eğitimde, tarımda ve sağlıkta büyük projelerin eseri olan hizmetler
azalmayacak, artacaktır.

Bölünmüş yollarda, yeni ve modern hava limanlarında, hızlı tren ve denizcilik alanlarında kendini gösteren kalkınma adımları yavaşlamayacak, her gün eskisine bir yenisi katılacaktır. Öğrenim kredilerinde, yeni yurt ve okullarda, yeni üniversiteler ve bilgisayar ağlarında bir neslin geleceği şekillenecek, Cumhuriyet'in bekçisi olan yeni nesiller aydınlık geleceğimize doğru emin adımlarla ilerleyecektir. AK Parti iktidarı Cumhuriyetimizin 100. Yılı için belirlenen bütün hedefleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyor, çalışacak. Türkiye için belirlenen büyük hedefler projeden yatırıma, yatırımdan üretime geçecek. Büyük hayallerimiz bir bir gerçekleşecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2009 Perşembe 19:49:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 81.213.253.xxx Tarih : 13.08.2009 22:09:02

selam okur arkadaşlar..bu sayın suat vekkil nelerden bahsediyor bilemiyorum artık..100 yıl hedeflerini acıklarken maalesef iyiden iyiye atmış..ben Altınkum bölgesinde oturuyorum..SAMSUNUN 1 bölgesi..ve bu bahsekonu olan bölge daha önceden AKPli başkan(büyükşehir olarak) tarafından yönetilmişti.ve yönetilmekte halen...altyapısızlıktan bahcelerimizdeki b?k cukurlarını kullanıyoruz.. yollarımız kışın çamur..yaz aylarında toz bulutları altında..otobüs duraklarımızı 1 direk ve buna baglı 1 durak tabelası..doğalgaz hizmetinde hizmetten ziyade para kazancı düşünüldügünden buralara reva görünmedi..buyrun sayın vekkil suat bey..aksini ispatlayın..100 yıl türkiyesinin.SAMSUN ayagının ALTINKUM bölgesi.. saygılar efendimmm..