6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kılıç kime maharetli kaptan dedi?

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, maharetli kaptanın fırtınalı sularda belli olduğunu, onun da Başbakan Recep Tayip Erdoğan olduğunu söyledi.

Vezirköprü'nün Kunduz Yaylası'nda yapılan şenliklere katılan ve binlerce vatandaşa hitap eden Milletvekili Kılıç, "Maharetli kaptan fırtınalı sularda belli olur. O da bizim Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'dır. Sizlere onun selamını getirdim. Çünkü gücünü ve dinamizmini siz milletten alıyor. Ülkemizin gerçek yüzü sizlersiniz" diye konuştu. Kılıç. Türkiye'nin değiştiğini ve geliştiğini, bundan Vezirköprü'nün de nasbini aldığını kaydetti.

AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Vezirköprü Belediye Başkanı Osman Özer, Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Narlısaray Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, Vezirköprü AK Parti İlçe Başkanı Nemci Sarıkaya'nın da katıldığı Kunduz Yayla Şenlikleri, ağalık mücadelesine sahne oldu. Bu sene yine kunduz yayla şenlikleri ağalığını geçen senenin ağası Vezirköprülü iş adamı Cengiz Ergun 100 bin YTL ile kazandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 19:30:28
Güncelleme :3 Ağustos 2008 Pazar 19:34:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN UZAL IP: 88.226.168.xxx Tarih : 9.08.2008 15:30:37

Evet sayın başbakan çok maharetli ağzı güzel laf yapıyor suat kılıçında öyle.Çarşamba belediyesinde atılan 126 işçi bayramın üçüncü gününde partinizin önünde o kadar çığlık attı ve aşağı indiniz o atılan işçilere bir teselli vermeden bindiniz cipinize ve gitttiniz.o atılan işçiler rus evladımıydı neden iki teselli vermediniz.ama size suç bulmuyorum.suç sistemde çünkü tayyip erdoğan olmasaydı siz 7.inci sıradan milletvekili değil muhtar bile olamazdınız.milletimiz körmü topalmı önemli değil tayyip erdoğana veriyorum diye oy verdi size.sayın başbakanda ödül olarak heryeri özelleştiriyor.zaten 4 sene sonra satılacak bişeyde kalmayacak o zamanda bizim halk onu cumhurbaşkanı yapar böylece aklanmış olur.Allah milletimize akıl fikir versin.