5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kılıç öğrencilere hedef gösterdi

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Mahkeme kadıya mülk değil, bu makamlar sizin" diyerek öğrencilere hedeflerini yüksek tutmaları konusunda yol gösterdi.

Vezirköpnü ilçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Suat Kılıç, Sarıaalan Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti. Öğrencilere, "Hedefinizi yüksek tutun milletvekilliği de bakanlık da başbakanlık da sizin hakkınız. Bu makamlar hizmet için sizleri bekliyor" diye seslenen Kılıç, öğrencilere hedeflerini yüksek tutmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Milletvekili Kılıç öğrencilere, "Mahkeme kadıya mülk değil. Bu makamların hepsi sizin. Vekillik, bakanlık, başbakanlık, valilik, kaymakamlık sizi bekliyor. Yeter ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterdiği 'Oku, düşün, uygula, neticelendir' prensibinden uzaklaşmayın. Hayata aslılın, iyi çalışın geleceğe hazırlanın" dedi.

Köy okullarımızda bile okul öncesi eğitim sınıflarının açıldığına dikkat çeken Kılıç, "Bu bile nerelerden nereye geldiğimizin göstergesidir. Çocuklarımız köylerde bile 6-7 yaşında bilgisayarla tanışıyor. Anadolu insanı bu çocukların inşa edeceği geleceğin üzerinde daha da yükselecek" diye konuştu.

Daha sonra köylülerle beraber çay içip sohbet eden Kılıç, 5 beş yıldır sürekli halkla iç içe olduklarını belirterek, "Siyaseti sırça saraylardan yapmadık. Sürekli halkımızın yanında yer aldık. Yaz-kış demeden köy-kent dolaştık. İhtiyaçları belirledik ve imkanları en üst düzeye çıkararak halkımıza hizmet ettik. Bizim durumumuz zaten belli. Sayın Başbakan'ın valilere, kaymakamlara verdiği talimatı da duydunuz. Protokol valiliği, protokol kaymakamlığı yok artık. Valiler de kaymakamlar da bizimle birlikte halkın içinde" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 10:34:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?