2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kılıç Samsunlularla buluştu

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, çöp, çamur ve çukurlardan kurtulmak isteniyorsa, çocuklar, gençler ve kadınlar için daha geniş sosyal donatı alanları, spor sahaları, sosyal aktiviteler bekleniyorsa, AK Parti'nin belediyecilik anlayışına sahip adaylarını tercih etmek dışında seçeneğin olmadığını söyledi.


AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi'nin yaptığı program doğrultusunda İstanbul'daki Samsunlularla buluştu. İstanbul'un Kağıthane ve Tuzla ilçelerinde seçim çalışmalarına katılan Kılıç, AK Partili belediye başkan adaylarına destek istedi. Kılıç ilk olarak İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Kadınlar Günü vesilesiyle bir araya gelen yaklaşık bin kişilik bir gruba seslendi. Kadınlara "çöp, çamur ve çukurlardan kurtulmak istiyorsak, çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için daha geniş sosyal donatı alanları, spor sahaları, sosyal aktiviteler bekliyorsak AK Parti'nin belediyecilik anlayışına sahip adaylarını tercih etmek dışında seçeneğimiz yok" çağrısı yapan Kılıç, "Bu dönem Kağıthane'deki Samsunluları temsil edecek, Samsunlu belediye meclisi üyesi adayı arkadaşlarımız da listelerde, AK Partili belediye başkanını seçerek hemşehrilerimize de oy vermiş olacağız" dedi. Kağıthane'nin ardından İstanbul'un Tuzla ilçesine geçen Kılıç Tuzla'da bulunan Samsun
Dernekleri'ni tek tek ziyaret etti. Altı ayrı dernek çatısı altında yüzlerce hemşehrisiyle bir araya gelen Kılıç AK Parti Tuzla belediye başkan adayı için hemşehrilerinin desteğini istedi. Tuzla belediye başkan adayının eşinin Samsunlu olduğunu hatırlatan Kılıç, "Sizlerinde desteğiyle Tuzla'da enişteyi belediye başkanlığına taşıyacağız" diye konuştu.
"Doğdunuz toprakları bırakıp doyduğunuz topraklara geldiniz" diyen Kılıç, şunları söyledi:


"Şimdi hem doyduğunuz topraklarda neler olup bittiğini merak ediyorsunuz, hem de geldiğiniz yerdeki belediyeden hizmet almak istiyorsunuz. Sizlerden iki şey talep ediyorum öncelikle Samsun'dan ilçelerinizde yaşayan dost, akraba, arkadaş ve yakınlarınızı arayıp, Samsun'daki belediye başkan adayı arkadaşlarımızı tercih etmelerini istemelisiniz. İlçelerimizde toplu konutlar yükseliyor, otobüs terminalleri yapılıyor, çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor, kadınlarımıza ve gençlerimize yönelik
sosyal donatı alanlarını bir bir faaliyete geçiriyoruz. Bırakıp geldiğiniz yerler şimdi daha yaşanılacak hale gelmiş durumda. Bu hizmetlerin artarak devam etmesini, köy görünümündeki pek çok ilçemizin son beş senede yakaladığı ilerlemeyi bundan sonrada gümbür gümbür sürdürmesini istiyoruz."
Hizmetlerin devamı için, daha güzel ve büyük eserlerin hayata geçirilmesi için, AK Partili adaylarla 'yola devam' denileceğini ifade den Kılıç, "İstanbul'da, gerek Büyükşehir'de gerekse Tuzla'da AK Partili adaylarla yola devam edeceğiz" diye konuştu. Kılıç, hedeflerinin İstanbul'daki Samsunluların el ele, kol kola, omuz omuza vererek birlikte hareket etmelerini sağlamak ve İstanbul'daki 400 bin Samsunlunun sesinin çok daha gür çıkmasın katkıda bulunmak olduğunu kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 16:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İLHAN UZAL IP: 88.248.22.xxx Tarih : 10.03.2009 15:41:52

suat kılıç geçen dönem sözünü tuttu.tersane kurup samsunda 15.000 kişiye iş verdi.artık samsunda herkes zengin.acaba şimdiki vaadi ne tokide herkese bir evmi.Ak belediyecilik dedikleri kendi yandaşlarına rant sağlamaktan başka bişey değildir.halkımız akıllı olsun vurun osmanlı tokadını bunlara.Çarşambada ve çoğu belediyelerde çöp ihalesi alan akp.li şirkete çarşamba belediyesi aylık 150 milyar cep harçlığı koyuyor akp.li yandaşının cebine.o kadar çalışıyorlarki satmadık yer zengir etmedikleri yandaşları kalmadı çok şükür.birdaha verinde Amerikada yatlar katlar alsınlar..