6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kılıç teröre lanet yağdırdı

Samsun AK Parti Milletvekili Suat Kılıç, İstanbul Güngören'de meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, saldırıyı yapanlara lanetler yağdırdı.

Milletvekili Suat Kılıç, Samsun Lokantacılar Odası'nın organize ettiği kahvaltılı bir toplantıya katıldı.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Lokantacılar Odası Başkanı İsmail Balcı, Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ve çok sayıda esnaf toplantıya katıldı.

Suikast yapanların, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek istediklerini anlatan Suat Kılıç, şöyle konuştu: "Bomba patlatanlar vatansever perdesi arkasına sığınamaz. Bu ülkenin gerçek vatanseverleri, vatanı uğruna güvenlik, huzur adına dua okuyan kişilerdir. İstanbul'da dün 14 vatandaşımızın ölümüne yol açan hainlere lanet yağdırıyoruz. İstanbul'da arka arkaya bomba patlatarak Türk milletinin huzuruna kast eden alçaklara lanetler yağdırıyoruz. Amacının ne olduğu bilinen fesat çeteleri hiçbir zaman hiçbir şart altında hedefine ulaşamayacaktır."

Türkiye'de iş başında olan siyasal iktidarın, ekonomik istikrarın bozulmaması ve işlerin kötüye gitmemesi için, arkasından da bir siyasal kriz yaşanmaması için aylardır büyük bir yönetme sorumluluğu içinde çalıştığını anlatan Kılıç, şunları söyledi: "Samsun'da bizi 6 milletvekiliyle meclise gönderen halkla, iç içe, bizi başa getirenlerle kol kola, talep ve önerilerini dinler vaziyetteyiz. Türkiye'de seçim ve demokrasi dışındaki iktidar arayışına giren çevreler sadece avucunu yalar. Bunu bu kadar net ifade etmek istiyorum. Anadolu'nun binlerce köyünde alın teri döken, Samsun'un 964 köyünü tek tek ziyaret eden, köylüsüyle muhtarıyla kucaklaşan, sarılıp kol kola giren AK Parti siyaseti karşısında sırça saraylardan fildişi kulelerden halka talimat vererek iktidar beklentisine kapılanların halktan alacak hiçbir şeyi yok. Demokrasilerde iktidarı dağıtan merci millettir, millet iradesi dışında iktidarı ele geçirmenin yolu yok. İktidar beklentisiyle yüreği dolup taşanlara hedef gösteriyoruz. Hodri meydan; hedef, önümüze gelecek olan sandıktır. Demokrasinin tek çaresi sandıktır."

iha
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 17:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?