2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kılıç'tan beraberlik çağrısı

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Karadeniz'in incisi Samsun'u 'kuzeyin İstanbul'u yapacak büyük adımların devamı ve demokrasi tarihinin en yüksek seçim sonuçlarından birinin daha alınması için milletvekilleri, teşkilatlar ve adaylar olarak bir ve beraber olduklarını söyledi.


AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediyesi ve bünyesinde barındırdığı dört ilçede adaylarını belirleyerek seçim yarışını başlattığını belirten Milletvekili Kılıç, "Aday belirleme süreci daha önce defalarca tekrarladığımız yöntemlere bağlı kalınarak ve parti içi demokrasi anlayışının gereği olan adımlar atılarak tamamlanmıştır. Ortak aklın sesine kulak verilmiş, kamuoyunun talep ve beklentileri de dikkatle değerlendirilmiştir. Gelinen noktada AK Parti'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanmıştır. Cumartesi günü de tüm ilçelerde seçim yarışına katılacağımız adaylarımızın isimleri halkımıza duyurulacak ve seçim yarışına yönelik başlama vuruşu yapılacaktır" dedi.


"AK Parti ailesi olarak 29 Mart 2009 mahalli seçimlerine milletvekillerimiz, parti teşkilatımız ve belediye başkan adaylarımızla omuz omuza vererek yürüyeceğiz" diyen Kılıç, "Daha önce de açıkladığımız gibi öncelikli hedefimiz Samsun merkezde Büyükşehir ve dört ilçe belediyesi ile birlikte 5'te 5 yaparak yerel seçimlerde yeni bir başarının altına imza atmaktır. Bu arada bir hedefimiz de Samsun'da seçimler öncesinde erken kenetlenerek ve başarıya hedeflenerek 29 Mart 2009 seçimlerinde ülke genelindeki en
yüksek oy oranlarına erişmektir" diye konuştu.
Aday adaylığı sürecinde yaşanan gelişme ve değerlendirmelerin her demokratik seçim sürecinde yaşanması olağan gelişme ve değerlendirmeler olduğunu vurgulayan Milletvekili Suat Kılıç, artık aday belirleme sürecinin tamamlandığını, seçim kazanma sürecinin başladığını dile getirdi.Kılıç, şunları söyledi:


"Samsun'da bugüne kadar ortaya koyduğumuz hizmetler halkımızla paylaşılacak, yeni döneme yönelik projelendirme çalışmalarımız da kamuoyuna anlatılarak hizmet odaklı siyasetin gereği proje odaklı propaganda çalışmalarıyla yerine getirilecektir. Başta AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti hükümetinin gözü kulağı Samsun'dadır. Bütün imkan ve kaynaklar da Samsun için seferber edilmiş bulunmaktadır. Muhalefetin, bırakın adayları, aday adaylarını bile açıklayamamışolması AK Parti iktidarının Samsun'daki hizmetlerinin kanıtı ve gücünün göstergesidir. Samsun halkının bu yüksek sevgisi ve en üst düzeyde gerçekleşen ilgisi karşılıksız kalmayacak, hizmet yolculuğumuz inanç ve kararlılıkla sürdürülecektir. Karadeniz'in incisi Samsun'u 'kuzeyin İstanbul'u yapacak büyük adımların devamı ve demokrasi tarihimizin en yüksek seçim sonuçlarından birinin daha alınması için milletvekilleri, teşkilatlar ve adaylar olarak bir ve beraberiz."

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 16:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?