2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kılıç'tan CHP'ye 'pazar' göndermesi

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, ana muhalefet partisi lideri Deniz Baykal'a "pazar" göndermesi yaparak, "Sayın Baykal ne diyor, 'AK Parti için başarı çıtası yüzde 52, CHP için yüzde 26' diyor.

Yani daha yolun başında biz Recep Tayip Erdoğan'ın yarısı bile olamayız diyor. Sonra da Sayın Başbakanı pazar yerlerine davet ediyor. Bizler buralardan, esnafımızın arasından en sıkıntılı dönemlerde bile hiç çıkmadık ki" dedi.


AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Kemal Yaman, Belediye Başkan Adayı Sadık Edis, Belediye Başkanı Osman Özer ve partililerle birlikte Samsun'un Vezirköprü ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. İlçede işyerlerini tek tek dolaşan Kılıç, pazar esnafıyla da biraraya geldi. Vezirköprü Kapalı Halk Pazarı'nda bir pazarcının elini havaya kaldırarak "Yeter, karar da söz de milletindir" şeklinde slogan atması üzerine Kılıç şöylekonuştu:


"Evet bu söz Sayın Başbakanımızın. Yeter, karar da söz de milletindir diyoruz. Ve her defasında aziz milletimin kararıyla, gücüyle, sesiyle, nefesiyle yerelde de, genelde de iktidara geliyoruz. Şimdi gene milletin terazisindeyiz, pazar esnafının da terazisindeyiz. Muhalefet de gelsin bu terazide tartılsın. Sayın Baykal ne diyor, 'AK Parti için başarı çıtası yüzde 52, CHP için yüzde 26' diyor. Yani daha yolun başında biz Recep Tayip Erdoğan'ın yarısı bile olamayız diyor. Sonra da Sayın Başbakanı pazar yerlerine davet ediyor. Bizler buralardan, esnafımızın arasından en sıkıntılı dönemlerde bile hiç çıkmadık ki. Sıkıntı varsa onu da milletle birlikte aşacağız dedik, millet için çalışıyoruz, dedik, millet isterse kalırız, istemezse gideriz dedik. Gördük ki millet bizi istiyor, aşkla şevkle istiyor. Öyleyse durmak yok hizmete devam, yola devam diyoruz. İşimiz hizmet gücümüz millet diyoruz."

"VEZİRKÖPRÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"
"Vezirköprü için çok çalıştık" diyen Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Vezirköprü'ye 11 milyon dolarlık ihale ile doğalgazı getirdik. Bu sayede 100 milyon dolarlık bir kağıt fabrikası kurulmasının öncüsü olduk. İlçede Anadolu Öğretmen Lisesi'ni açtık. Yüksek okulun bitirilip açılmasını sağladık. Taşhan, Bedesten ve camiler gibi çok sayıda tarihi eserin restorasyonunu tamamladık. Kapalı pazar yerini yaptık. Yüzme havuzu bitti bitecek. Bütün bunlar sayesindedir ki ilçede bir de alışveriş merkezi yapıldı ve onu da birlikte hizmete açtık. Şimdi Havza-Vezirköprü duble yolunu yatırım programına aldık.

Onu da en kısa zamanda tamamlayacağız inşallah. Bu iktidar Vezirköprü'yü alfabenin son sırasından alıp ilk sırasına yerleştirmiştir. Bundan sonra da Vezirköprü'nün bu sırası değişmeyecektir."


Vezirköprü'de mevcut belediye başkanının 5 yılın ardından izin istediğini hatırlatan Kılıç, yeni belediye başkan adayını halktan gelen sese kulak vererek belirlediklerini söyledi. 6 AK Parti milletvekili ile birlikte adayın arkasında olduklarını kaydeden Kılıç, "Bir Vezirköprülü gibi her ihtiyacınıza koşacağımızdan zaten şüphemiz yok. Sadık Edis gelecek beş yılda Ankara ile Vezirköprü arasında hizmet köprüsü olacak. Bu köprü üzerinden çok hizmetler alacağız. Seçim gecesi buradan Ankara'da sağlam bir selam çakın, gerisini bize bırakın" ifadelerini kullandı

İha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 12:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?