6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kimsesizleri unutmayalım

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Bayramda fakir, muhtaç, yalnız ve huzurevinde yaşayan vatandaşlarımızı ile yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı unutmayalım" dedi.


Milletçe, mübarek Kurban Bayramı'nı bir kere daha kutlamanın sevincini yaşayacaklarını dile getiren Güzeloğlu, bayramların; sevgi, kardeşlik, dostluk, mutluluk, barış, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en coşkulu bir şekilde tezahür ettiği günler olduğunu belirtti.
Ulusça birlik ve beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya insanların en çok ihtiyaç duyduğu zamanların bayramlar olduğunu vurgulayan Hasan Basri Güzeloğlu, "Samsunlu vatandaşlarımın her zaman olduğu gibi bu bayramda da yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçleneceğine inanıyorum. Bu güzel ve coşkulu bayram günlerini aile, akraba ve dostlarınızla yaşayıp, bayram sevincini onlarla paylaşırken; fakir, muhtaç, yalnız ve huzurevinde yaşayan vatandaşlarımızı ile yetiştirme yurtlarındaki çocuklarımızı unutmayalım. Bayramın sevinç ve mutluluğunu onlarla paylaşalım" diye konuştu.


Güzeloğlu, Samsunluların ve çalışma arkadaşlarının bayramını en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:09:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?