6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kiracısına tecavüz etti!

Samsun'da kiracısına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan ev sahibinin yargılanmasına başlandı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, kira isteme bahanesiyle evine gittiği A.K.'ye (28) ters ilişkide bulunup tecavüz ettiği iddia edilen Cengiz H. (45), önce genç kadının kendisi rızası ile birlikte olduğunu ileri sürdü.

Şahıs, hakimin tutuklandığında sorgu mahkemesinde verdiği ifadeyi hatırlatması üzerine, bu kez zorla evine girdiğini ancak öpüp sarkıntılıkta bulunduğunu, amacının tecavüz etmek olmadığını söyledi. Mahkemeye gelen sağlık raporunda, 2.5 yıllık evli olmasına rağmen hala bakire olduğu tespit edilen A.K. ise psikolojik sorunları olduğunu, bu yüzden bakireliğinin devam ettiğini ileri sürdü.

Ev sahibinin evlerine gelip kira isteme bahanesiyle zorla ters ilişkiye girerek kendisine tecavüz ettiğini iddia eden A.K., bir kez de yine tecavüze kalkıştığı ve kendisini ölümle tehdit ettiği için korkusundan kimseye bir şey söyleyemediğini ifade etti. Yaşadığı olay sonrası psikolojisinin bozulduğunu ileri süren A.K. şikayetçi oldu.

A.K.'nin eşi A.K. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek eşinin ağlaması sonucu ısrar edince olayı öğrendiğini ve polise haber verdiklerini söyledi. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Kadifekale Mahallesi'nde 2008 Eylül ayında meydana gelen olayda, Cengiz H., kiracısı A.K.'ye tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanmıştı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 17:59:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?