6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kitap kurtlarına altın

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy İlköğretim Okulu'nda düzenlenen 'Kitap Okuma Yarışması'nda 18 kitap okuyarak birinci olan Orhan Karaduman, cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.


Dereköy İlköğretim Okulu Kültür Edebiyat Kolu tarafından 'Kitap Okuma Yarışması' düzenlendi. Yarışmaya katılan öğrenciler, okuduğu kitabı kitap okuma formuna işleyerek kitap hakkındaki bilgi ve özetleri yazdı. Kültür Edebiyat Kolu Rehber Öğretmeni Ali Soylu, formdaki bilgileri inceledi ve öğrenciye kitap hakkında sorular sordu. Öğrencinin kitabı okuyup okumadığı en ince ayrıntısına kadar incelendi ve tescil edildi. 2007-2008 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sonunda 18 kitap okuyan Orhan Karaduman birinci oldu ve cumhuriyet altını kazandı.

Hasan Özdemir de 3 kitap okuyarak ikinci oldu. Üçüncülüğü ise 12'şer kitap okuyan Havva Şener ve Sefa Öksüz paylaştı. Dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler de verildi. Ödül töreninde konuşma yapan Okul Müdürü İsmail Arslan, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek amacıyla yarışma düzenlediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 03:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?