6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kıvırcık Ali'den türkü ziyafeti

Samsun'da İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliğinde sahne alan Kıvırcık Ali, hayranlarına türkü ziyafeti çekerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri, AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mustafa Eyüpoğlu ve çok sayıda vatandaş izledi.

Sahil Yolu Hayvanat Bahçesi yanında kurulan Türkiye'nin en büyük ramazan organizasyonunda düzenlenen konserde sahneye çıkan Kıvırcık Ali, söylediği türkülerle hayranlarını hem duygulandırdı hem de eğlendirdi. Zaman zaman da saz resitali veren Kıvırcık Ali, hareketli parçalarla da izleyenleri coşturdu. Türkülerini zaman zaman çadırı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendiren Kıvırcık Ali, Samsun'a 4. kez geldiğini hatırlatarak, "Artık kendimi Samsunlu addediyorum. Sağ olsun değerli Belediye Başkanımız Erdoğan Tok, beni her sene sizlerle buluşturuyor.Kendisine, ekibine ve bu Ramazan organizasyonunda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmasında dostluk ve birlik mesajları da veren Kıvırcık Ali," Biz alevisi, sünnisi, lazı, çerkezi, kürdü her düşünceden, her zihniyetten her renkten ve ırktan insanlarla kardeşiz. Bu birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamaz" diye konuştu.

Samsun'un kültür kenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydeden AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İlkadım Belediyesi'nin marka haline getirerek gelenekselleştirdiği Ramazan günleri etkinliklerinin Samsun'un kültürel kimliğine çok büyük katkı sağladığını söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ise, Samsun halkının ramazan etkinliklerine çok büyük ilgi gösterdiğini ve ilginin devam ettiği müddetçe bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti. Konserin sonunda, Kıvırcık Ali'ye ramazan günleri anısına çiçek ve plaket takdim edildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 12:25:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?