5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kıvırcık Ali'den türkü ziyafeti

Samsun'un İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen '3. Ramazan Günleri' etkinliğinde sahne alan Kıvırcık Ali, Samsunlu hayranlarına türkü ziyafeti çekerek unutulmaz bir gece yaşattı. 

Sahil Yolu Yabancılar Pazarı yanında 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük Ramazan çadırında düzenlenen konserde sahneye çıkan Kıvırcık Ali, hayranlarıyla buluştu. Konserde Kıvırcık Ali, hem duygulandırdı hem de eğlendirdi. Zaman zaman da saz resitali veren Kıvırcık Ali, hareketli parçalarla da izleyenleri coşturdu. Türkülerini zaman zaman çadırı dolduran vatandaşlarla birlikte seslendiren Kıvırcık Ali, Samsun'a 3. kez geldiğini hatırlatarak, "Sizlerin bizim üzerimizde çok ciddi emekleriniz var. Ben bunu her zaman papağan gibi tekrarlıyorum. Yediğimiz ekmek, içtiğimiz su, bindiğimiz araba, oturduğumuz ev. Ben ne kadar iyi yaşayabiliyorsam, bu, sizlerin bana gerek maddi gerekse manevi vermiş olduğunuz özveri, değer ve emektendir. Hakkınızı helal edin" dedi. 

Konserin ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kıvırcık Ali'ye konserin anısına çiçek ve şilt takdim etti. Samsun'da kampta bulunan ve konseri izlemeye gelen Yıldız Judo Milli Takımı adına Kaptan Neşe Şensoy da sanatçıya çiçek takdim etti. Başkan Tok, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, her alanda millete hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını ve bu yolda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 00:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?