4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kızılay'dan Şahin'e teşekkür belgesi

TÜRK KIZILAYI'NDAN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR BELGESİ

Türk Kızılayı'na yaptığı bağışlardan dolayı Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından teşekkür belgesi gönderildi.

Bafra Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen teşekkür belgesi takdim töreninde bir konuşma yapan Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, ''6 Kasım 2009 tarihinde Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından atama usulü ile yönetimdeki arkadaşlarımla göreve başladık. Yoğun bir ziyaret trafiğimiz oldu. Bu arada Kurban Bayramı dolayısı ile bir kampanya çerçevesinde bağışlar topladık. 44 Adet kurban bağışı topladık. Bu toplanan kurban bağışının bedelleri genel merkezin banka hesabına yatırılarak kurban kesimleri gerçekleşmiştir. Bağış yapanlara ise 800 gram ağırlığında 1 kutu kavurma, kurban kesimini gösteren CD'si ve teşekkür belgesi bağışlara takdim edilmiştir. Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin ise yaptığı kurban bağışı ve manevi katkılarından dolayı bu teşekkür belgesi Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından gönderildi. Bizler de kendisine takdim ettik. Türk Kızılayı'na katkıda bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, Türk Kızılayı'nın sadece iyi günde değil, her türlü konumlarda göreve hazır olduğunu, sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada takdir gördüğünü belirterek, “Bugüne kadar katkı yaptığımız Türk Kızılayı'na bundan sonra da desteklerimiz sürecek” diye konuştu.

Belge töreninde ayrıca, Kolay Belediye Başkanı Dursun Aygün, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Akbaş, AK Parti Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Sadık Gökbayrak ile belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

TÜRK KIZILAYI'NDAN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR BELGESİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi 19:09:01
Güncelleme :2 Şubat 2010 Salı 09:25:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?