2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Koç: Çare Millettedir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Haluk Koç, "Hiç kimse demokrasi dışında, milletin dışında hiç kimseden çare beklemesin, çare millettedir" dedi.


Milletvekili Haluk Koç, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde partililerle biraraya geldi.

CHP Vezirköprü Belediye Başkan adayı Bahattin Dinler, İlçe Başkanı Mustafa Keskiner ve çok sayıda partili tarafından ilçe binası önünde karşılanan Milletvekili Koç, ilçe binasında yaptığı konuşmada, "Herkesin aklında, Cumhuriyet Halk Partisi'nde yarışa giren biraz yolu kesildikten sonra darılır, küser, gider vardı. Biz o tayfadan değiliz. Bir günlük Cumhuriyet Halk Partili değiliz. Parti içinde yarış olacağı zaman
yarışırız, o ayrı. Onun da kurallarına uyarız. Saygıyla karşılarız. Daha iyi olması için düşüncelerimizi söyleriz. Dışa göre mücadelede herkesin beklentisini terse çevirecek bir şekilde destek vermesini biliriz" diye konuştu.


"Gerek Samsun, gerekse ilçelerde partimizin adaylarının çalışmalarına katkıda bulunmak temel görevimiz, borcumuz" diyen Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu seçimler vatandaşa verilen bir şanstır. Hiç kimse demokrasi dışında, milletin dışında hiç kimseden çare beklemesin, çare millettedir. Kendi içimizde farklı noktalar olabilir. Benim de var. Bunları ifade etmenin, bunları hayata geçirmenin, tartışmanın günü mekanı ayrıdır. Günü geldiğinde bunların daha iyi olduğunu yüksek sesle ifade ederiz. Ben ederim, ama şimdi hep beraber tartışmaları kapatıp, karşı mücadele edip partimizi başarıya taşımanın zamanı."
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:39:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?