2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Koç Fest OMÜ'de

Koç Fest'in ikinci durağı olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) öğrenciler gündüz basketbol müsabakaları ve eğlenceli oyunlar, gece de Mor ve Ötesi Grubu'nun konseri ile coştu.
Koç Fest, 4'üncü yılında OMÜ'de coşku ve heyecan rüzgarı estirdi. Koç Holding'in gençlerle bir araya gelmek için 2006'da başlattığı Koç Fest, ikinci durağı olan OMÜ'de gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Koç Fest kapsamında düzenlenen basketbol müsabakaları ve eğlenceli oyunlara katılan gençler, gece de 'Mor ve Ötesi Grubu'nun soluk kesici konseriyle sınav streslerini attılar. Öğrenciler gün boyu basketboldan canlı langırta kadar heyecan dolu oyunlara katıldılar. Festivalde tırmanma duvarında verdikleri zorlu mücadeleden başarıyla çıkan gençler, soluğu segway, uçan bisiklet, bungee run gibi birbirinden eğlenceli oyunlarda aldılar. Gündüz hareketli oyunlarla eğlenen gençler, günün yorgunluğunu ünlü rock gruplarından Mor ve Ötesi'nin birbirinden güzel parçaları eşliğinde dans ederek attılar.


Koç Fest, 2009 yılında 7 ilde toplam 250 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor. OMÜ'de gerçekleşen Koç Fest Üniversiteler Basketbol Şampiyonası yarına kadar sürecek. Müsabakalar sonunda öne çıkan takımlar İzmir'deki büyük finalde son kozlarını paylaşacaklar. Koç Fest Üniversite Spor Oyunları'nın başarılı takım ve sporcuları, Türkiye'yi düzenli olarak uluslararası organizasyonlarda temsil etme hakkına ulaşacak. Koç Fest'te bireysel branşlardaki birinciler, iki senede bir düzenlenen Universiade organizasyonlarına, branşlarında şampiyon olan takımlar ise 2010 yılından itibaren Avrupa şampiyonalarına gitme fırsatı elde edecekler.


Bu yıl 20 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Koç Fest, Samsun'dan sonra sırasıyla Adana, Eskişehir, Şanlıurfa ve Erzurum'u ziyaret edecek. Turne İzmir'deki büyük finalle sona erecek.

iha
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 18:25:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?