4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Köftecide sıra kavgası: 3 yaralı

SEYYAR KÖFTECİDE SIRA KAVGASI: 3 YARALI

Samsun'da bir gazino önünde, seyyar arabadan köfte almak isteyenler arasında sıra yüzünden çıkan tartışmada 1 kişi darp sonucu, 2 kişi de bıçaklanarak hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi 19 Mayıs Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan içkili gazino önünde dün gece saat 02.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, gazinoda eğlenen Arzu A. (40), Emin A. (51) ile Turan Y. (38), dışarı çıkıp seyyar arabadan köfte almak istediler. Bu sırada gazinoda görevli garson Mustafa K.K. (23), bir müşterinin istediği sipariş üzerine seyyar köfteciden köfte almak istedi. Sıra yüzünden çıkan tartışmada saldırıya uğrayan Arzu A. darp sonucu, bıçaklı saldırıya uğrayan Emin A.

karnından, Turan Y. ise sırtından bıçaklanarak hastanelik oldu. Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındılar. Bıçakla yaralama olayına karıştığı iddia edilen garson Mustafa K.K., Gazi Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen Mustafa K.K., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 17:47:02
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 18:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?