6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Köktaş: Paniğe gerek yok

Samsunspor Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, Girsesunspor'a karşı alınan 4-0'lık yenilgi üzerine yaptığı açıklamada, "Paniğe gerek yok" dedi.

Kulüp binasında basın açıklaması yapan Başkan Köktaş, Samsunspor'un yönetimine geldiğini günden bu zaman kadar kulübün öncelikle mali yapısını çözmek için yoğun bir çaba içerisine bulunduklarını söyledi.

Kendi saha ve seyircisi önünde oynadıkları Giresunspor maçı için takım şartlarının hazır olduğunu düşündüklerini dile getiren Köktaş, "Sahada umduğumuz sonucu alamadık. Takımımız genç bir takım. Bazı maçlarda beklemediğimiz başarıları elde edebildiği gibi, bazı maçlarda da beklemediğimiz başarısızlara hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bizim zaten bu yıl hedefimiz takımın takım olması ekonomik ve yapısal sorunları sık sık dile getiriyoruz. Bu sene lige çıkmayı hedeflemiyoruz. Hedefimiz ilk 10 girmek. Takımın iskeletini bu sene oluşturup, seneye hedefi olan bir takım haline geleceğiz" dedi.

Samsunspor yönetim kadrosu olarak futbolcuların oynamaması için en ufak bir nedenin olmadığına dikkat çeken Fuat Köktaş, Samsunspor'dan hiç bir futbolcunun alacağının olmadığını kaydetti.

Giresun maçının kaybedilmesinin ekonomik veya yönetime bağlanmasının yanlış bir tutum olduğunu ifade eden Başkan Köktaş, şunları söyledi: "Yönetim olarak başarıyı ödüllendirdiğimiz gibi mutlaka, başarısızlığı da cezalandıracağız. Bunlarında nedenlerini ortadan kaldıracağımıza inanıyoruz. Bu anlamda taraftarlarımızın tepkilerin anlıyorum. Çünkü bende 4-0'lık bir yenilgiyle ve o futbolla sahadan ayrılmak istemezdim. Futbol 34 maçlık uzun bir maraton. Bu maratona bizim iyi şekilde hazırlamamız gerektiğini ve ligin ilk haftaları eksiklerimizin giderecek maçlar olduğumuzu düşünüyorum. Eğer ilk haftalar da eksiklikler giderilemiyor ve aksayan yönler varsa eksikliklerin kesilip yerine yeni filizlerle yolumuza devam edeceğimizi açık ve net olarak söylüyorum".

iha
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2008 Pazar 18:43:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?