3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Köktaş hızlı başladı

KÖKTAŞ HIZLI BAŞLADI

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, teşkilat gezilerine Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinden başladı.

İlk olarak Ayvacık'ta AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları ve partililerle kucaklaşan Fuat Köktaş, Ayvacık ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından Çarşamba ilçe teşkilatı ile Göl Restaurant'ta yemekte bir araya geldi.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse'nin katıldığı yemekte partililer salonu hınca hınç doldurdu. Yaklaşık 350 partili ve teşkilat üyesinin bulunduğu yemekte konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Fuat Köktaş, AK Parti'deki siyasi çalışmalarına değinerek, “Teşkilatçılığın ve teşkilatın önemine yürekten inanıyorum. Siyasi ve sosyal çalışma alanlarının tamamında başarının ancak uyumlu bir ekip çalışması ile gerçekleşebileceğini biliyorum. Aday olur isek, Samsunlu hemşerilerimizin teveccühü ile aziz milletimizin vekaletine layık görülürsem, ilkelerimden vazgeçmeden birlikte çözüm arayan, teşkilat merkezli bir duruş sergileyeceğim” dedi.

Samsun'a vefa ve hizmet borcu olduğunu vurgulayan Köktaş, “AK Parti'ye minnet, şükran ve hizmet borcumuz var. Bunu teşkilatlarda bulunan tüm arkadaşlar farkında. İyi bir dünya liderimiz var. Gündemlerin peşinden sürüklenen değil, gündem belirleyen ve ilkeleriyle kalabalıkları peşinden sürükleyen bir Başbakanımız var. Hizmetlerimizi, hemşerilerimizin önceliklerini esas alarak yerine getirme düşüncesindeyiz. Bunları yapmazsak sizleri anlamamız, derdinizle dertlenmemiz mümkün değil. Gayemiz hemşerilerimizin ve partililerimizin sesine kulak vermek, gönüllerinde yer edinmek olacaktır. Başarılı işler ortaya koymak herkesin harcı değil. Proje üretmek gerekir. İşleri takip etmek gerekir” diye konuştu.

KÖKTAŞ HIZLI BAŞLADI
KÖKTAŞ HIZLI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 15:42:03
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?