6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Köktaş'tan kongre değerlendirmesi

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, "Yarınki olağanüstü kongreden sonra ya bizler ya da yeni bir yönetim kurulunun Samsunspor'u hak ettiği yere taşıyacağına inanıyorum" dedi.


Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, yarın yapılacak olan olağanüstü kongrenin 2.'si için önemli açıklamalar yaptı. Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı açıklamada Fuat Köktaş, şu ana kadar Samsunspor yönetimine talip olan bir liste çalışmasının olmadığını ve kulübe herhangi bir bilgi gelmediğini söyledi. Köktaş, "Dernekler Kanunu'na baktığımızda, 'olağanüstü genel kurullarda eğer yeni bir liste çıkmazsa, genel kurula kadar mevcut yönetim devam eder' maddesi var. Dolayısıyla genel kurulda aday çıkmadığı takdirde mevcut şu andaki yönetim yapılacak olan olağan kongre zamanına kadar devam edecek. Her ne sonuç olursa olsun Samsunspor için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.


Samsunspor'un şu anki durumunu da değerlendiren Başkan Köktaş, şunları söyledi: "Samsunspor ilk başladığı noktada değil. Her geçen gün daha iyiye, daha güzele doğru ilerliyor. Epey bir mesafe kat ettik. Bu konuda özellikle futbolcularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu oluşturan arkadaşlarımız ve şehrin bizlere sahip çıkan unsurlarına görev sırasında bize yaptıkları desteklerinden dolayı buradan teşekkür ediyorum. Samsunspor'un puan cetvelindeki yeri ve lig olarak da burası değil. Yarından sonra ya bizler yada yeni yönetim kurulu takımın şu anda uygulamış olduğu yöntemi, prensipleri sonuna kadar takip ettirip, Samsunspor'u hak ettiği yere zamanı geldiğinde taşıyacağına inanıyorum"

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 18:48:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?