6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Köktaş'tan taraftara sitem

Samsunspor Kulübü Başkanı Fuat Köktaş, Kasımpaşa maçına sadece bin 400 taraftarın gelmesinin kendilerini son derece üzdüğünü söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısı düzenleyen Başkan Fuat Köktaş, Kasımpaşa maçı ve yapılacak olan olağanüstü kongreyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kasımpaşa galibiyetinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Köktaş, "Kasımpaşa ile oynadığımız maçta hem skor hem de futbol itibariyle herkes mutlu oldu" dedi. Futbolcuların tecrübe kazanmasıyla Samsunspor'un daha iyi bir takım olacağını belirten Başkan Köktaş, yönetim olarak bugüne kadar yaptıkları çalışmaların karşılığını almalarından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Kasımpaşa maçında bekledikleri seyirci desteğine ulaşamadıklarından dert yanan Köktaş, "Bin 400 taraftarımızın karşısında top oynadık. Bu bizi gerçekten üzmüştür. Her ne olursa olsun seyirci desteğine ihtiyacımız var. Ekonomik yardımın gelmediği gibi, seyirci desteğinin de arkamızda olmamasını görmek bizi son derece üzüyor. Kulüp başkanı olarak görevim olduğunu düşünmemden dolayı bu uyarıyı yapmak istiyorum, mutlaka ve mutlaka bundan sonraki maçlarda herkesin Samsunspor'a
ayıracak 3 saatlik bir zamanı olmalı. Taraftarlarımızdan takımına gelip destek vermesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

Köktaş, gelecek hafta oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında alacakları galibiyeti bayram nedeniyle tüm Samsunlulara armağan etmek istediklerini ve gelecek haftalarda oynayacakları Sakaryaspor ve Adanaspor maçlarından da puanlar alarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceklerine inandığını ifade etti.

Geçen hafta çoğunluk sağlanamaması nedeniyle yapılamayan olağanüstü kongreyle ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Köktaş, yeni kongreyi 4 Aralık Perşembe günü gerçekleştireceklerini, şu ana kadar yeni bir yönetimin göreve talip olmadığını kaydetti. Köktaş, "Samsun, güçlü bir şehir. Zaman geldiğinde taşın altına elini koyacak kişilerin olacağından hiçbir endişemiz yok. Futbolcularımızın transfer borçlarının bir bölümünü bayramdan önce ödeme gayreti içerisindeyiz. Para arayışlarımız devam ediyor.

Futbolcularımıza olan sorumluluğumuzu yerine getiremediğimiz takdirde futbolcuların çoğu lisanslarından dolayı serbest kalacaklar. Birkaç futbolcumuzun alacakları ile ilgili ihtarnameleri bize ulaştı. Bu durum federasyona ulaştığında futbolcular lehine karar vereceğinden dolayı serbest kalacaktır. Bugün biz varız, yarın bir başkası olacak, ama Samsun halkı mutlaka kulübü desteklemelidir. Her yönetim şehirden destek almak zorunda, aksi takdirde kulüp ayakta kalamaz" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:53:43
Güncelleme :1 Aralık 2008 Pazartesi 18:04:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?