2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kolu kırıldı hastanede öldü

KOLU KIRILAN ÇOCUK AMELİYAT SONRASI ÖLDÜ

Samsun'da evlerinin mutfak tezgahından düşerek kolunu kıran 5 yaşındaki çocuk, tedavi için götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Lozan Caddesi'nde ikamet eden 5 yaşındaki Yiğit Yakup Sarı, çikolatayı almak için evlerinin mutfak tezgahına çıktı. Bu sırada dengesini kaybeden minik Yiğit'in tezgahtan yere düşmesi sonucu sol kolu dirsek kısmından kırıldı. Baba Ömer Sarı, oğlunu özel bir hastaneye götürdü. Burada ameliyata alınan Sarı'nın, narkozdan uyandıktan sonra servise götürüldüğü yarım saat sonra çocuğun solunumunun durduğu, bunun üzerine doktorların bütün tıbbi müdahalelerine ve çocuğun kalbine pil takılmasına rağmen, küçük Yiğit'in hayata döndürülemediği belirtildi. Kolu kırıldığı için götürüldüğü hastanede ölen Yiğit Yakup Sarı, ailesini gözyaşına boğdu.

Sarı ailesi, çocuklarının ölümüne sebep olanlardan davacı olduklarını belirtti. Yiğit Yakup Sarı'nın cesedi, otopsi için Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğun ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı bildirildi.

KOLU KIRILAN ÇOCUK AMELİYAT SONRASI ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 21:59:01
Güncelleme :22 Ekim 2009 Perşembe 13:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?