2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kombine biletler bitmek üzere

Samsun Basket Kulübü (SBK) Basın Sözcüsü Hakan Yavuz, "Elimizde az sayıda kombine bilet kaldı. Bilet almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Çünkü kombine biletlerimiz bitmek üzere" dedi.


Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde Samsun'u temsil eden SBK Basın Sözcüsü Hakan Yavuz, yaptığı basın açıklamasında önemli açıklamalarda bulundu. Kulüp binasında yapılan açıklamada Hakan Yavuz ilk olarak, bu yıl Avrupa kupalarında da mücadele edecek olan SBK'nın kombine bilet satışlarına değinerek, "Kombine bilet satışlarımız çok iyi gidiyor. Elimizde az sayıda kombine bilet kaldı. Bunun için kombine bilet almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Çünkü kombine biletlerimiz bitmek üzere" dedi.


Takım forması ve Yaşar Doğu Spor Salonu'ndaki reklam alanları için de Samsunlu işadamlarından reklam talep eden Yavuz, "Takımımız bu yıl Avrupa kupalarına katılacaktır. Bu çok önemli bir başarı. Bunun için daha fazla sponsora ihtiyacımız var. Formalarımızda ve Yaşar Doğu Spor Salonu'nda belirli reklam alanları var. Bu reklamlar da öyle çok faiş fiyatlara verilmiyor. Yeter ki iş adamlarımız bizlerle irtibata geçsinler. Biz kulüp olarak her şeyi yapmaya hazırız" diye konuştu.


Yılbaşında düzenlenecek olan Eşya Piyangosu hakkında da konuşan Yavuz, "Kulübümüzün bazı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Eşya Piyangosu düzenlemeyi düşünüyoruz. Biz bunun için gerekli yasal yönetmeliğin çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz Samsun'da 10 Bin bilet satmak. Bu da Samsun halkı ile birlikte bütünleşmemiz sayesinde olacaktır. Biz Samsun'u önce basketbolda Türkiye'ye tanıttık, şimdi de Avrupa'ya tanıtmak istiyoruz" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2009 Pazartesi 16:32:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?