2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Konteynırlar yenileniyor

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede bulunan eski çöp konteynırlarını tamir ve bakımdan geçirerek yeniliyor.


Alt kademe belediyelerden kalan eski çöp konteynırlarını toplayan Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, atölyelerde konteynırların tamirat ve bakımı işlemlerini yapıyor. Bakım işlemlerinin ardından boyanan ve yeni bir görünüm kazanan konteynırları ilçe sınırları içerisinde bulunan ana noktalara yerleştiren ekipler, Adnan Menderes Bulvarı'nda da temizlik çalışmalarına büyük önem veriyor.


Atakum Belediyesi'nin eski ayaklı konteynırlarını kaldırdıklarını açıklayan ve sahilde yapılan diğer çalışmalar hakkında bilgi veren Atakum Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ, yaz aylarıyla birlikte artan yoğunluğu dikkate alarak çalışma yaptıklarını söyledi. Uludağ, Atakum sahiline büyük önem verdiklerini kaydederek, şöyle konuştu: "Atakum Belediyesi olarak Adnan Menderes Bulvarı'na çok önem veriyoruz. Önceki yıllarda vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı sahil yürüme bandında çöp kutuları yoktu. Bu sorunu yaptığımız yeniden düzenleme çalışmaları ile çözdük. Hem estetik bir görünüm hem de çöplerin yere atılmamasını sağladık. Evsel atıklar için de yeni yaptığımız konteynırları yollara yerleştirdik. Topladığımız eski konteynırları ise tamir edip iç bölgelere aktarmaya başladık. Böylece hem uç bölgelerimizdeki konteynır ihtiyacını gidermiş hem de tasarruf etmiş olduk."

iha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 14:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?