4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Korkudan kalp krizi geçirdi

TUTUKLANMA ENDİŞESİYLE ADLİYEDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Samsun'da icraya gelen görevlilere bıçakla saldırdığı iddiasıyla adliyeye çıkartılan bir kişi, savcı tarafından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilince üzüntüsünden kalp krizi geçirip hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Pazar mahallesinde meydana gelen olayda, kefil olduğu kişinin borcunu ödememesi üzerine evine icra görevlileri gelen Ö.Y. (52), bıçak çekip görevlileri darp ettiği iddiasıyla Çarşı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kimseye bıçak çekmediğini ve saldırmadığını ileri süren Ö.Y., sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren Ö.Y., tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Suçsuz olduğunu ileri süren Ö.Y., tutuklanma endişesiyle kalp krizi geçirdi. Nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Ö.Y., 112 Ambulans Servisi ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kalp hastası olduğu öğrenilen Ö.Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

TUTUKLANMA ENDİŞESİYLE ADLİYEDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2010 Cuma 15:54:03
Güncelleme :12 Şubat 2010 Cuma 16:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.229.255.xxx Tarih : 12.02.2010 18:40:33

bu iddianameyi hazırlayan savcıya alkış tutmak lazım.. gaspcılar.. hırsızlar.. tecavüzcüler denetim serbestliğiyle dışardan mahkeme görmekteler.. işgüzar sayın savcı adaletten ve devletin kurallarından bu kadar korkabilen bir adamın tutuklanmasını talep etmiş.. haydii hep beraber alkış tutalımm...şak şak şaak şaaakkk...pkk liler pişmanım diyor..sepeti koluna herkez yoluna muamelesi..hey gidii heeeyyy..samsunum ne hale getiririlmiş herkez tarafından..