4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Köy yollarına sıcak asfalt

KÖY YOLLARINA DA SICAK ASFALT YAPILACAK

AK Parti Samsun İl Başkanı Adem Güney, Başbakan’ın talimatıyla artık köy yollarında da sıcak asfalt yapımına başlanacağını açıkladı.

AK Parti Vezirköprü İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Atatürk İş Merkezi'nde yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Adem Güney, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Göl Belde Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Narlısaray Belde Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, İl Genel Meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile partililer katıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Sami Pala, partilerinin emaneti aldığı günden bugüne omuzlarına yüklenen sorumluluğun bilinciyle ve ilk günkü heyecanla çalışmasını sürdürdüğüne söyledi. Belediye Başkanı sadık Edis de belediyenin çalışmalarıyla ilgili bir konuşma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Adem Güney, “2002’den sonra Türkiye’nin tarihi değişmiştir. 2002’den önce Türkiye, dünyada hasta adam olarak adlandırılıyordu. Şimdi gıpta ile izlenen süper bir devlet olarak adlandırılıyor. Bu ülkenin AK Parti’ye ihtiyacı var. Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’den sonra Türkiye layık olduğu yere yavaş yavaş geliyor. Türkiye’nin almış olduğu ekonomik tedbirleri, yapmış olduğu atılımları, adımları, kararları IMF diğer ülkelere ders olarak gösteriyor. Eskiden biz IMF’den akıl alırdık, şimdi biz akıl veriyoruz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla artık köy yollarında da sıcak asfalt yapımına başlayacağız” diye konuştu.

KÖY YOLLARINA DA SICAK ASFALT YAPILACAK
KÖY YOLLARINA DA SICAK ASFALT YAPILACAK
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2010 Pazartesi 14:58:03
Güncelleme :6 Aralık 2010 Pazartesi 15:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?