2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Köylere hizmet toplantısı

Samsun'un Vezirköprü Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği nisan 2009 dönemi olağan meclis toplantısı, Birlik Başkanı Kaymakam Erol Karaömeroğlu başkanlığında yapıldı.


Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda İl Genel Meclis Üyeleri ve 137 köy muhtarımın katılımıyla yapılan toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Ardından yapılan seçimlerde Divan Başkanlığına Bahçekonak Muhtarı Hüseyin Alper, Divan Katipliğine Sarıalan Köyü Muhtarı Kenan Demir ve Katipliğe Karacaören Köyü Muhtarı Duran Öztürk seçildi.


Kaymakam Erol Karaömeroğlu yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar yaptığım ve yapacağım hizmetlerin yürütülmesinde en büyük güç ve desteği sizlerden almaktayım. Bugün ile yarın arasındaki bağı ilçe olarak doğru kurabilirsek ve birlik-beraberlik içersinde çağın gereklerine uygun projeler üretebilirsek, bu yüzyılda etkili ve güçlü bir ilçe olarak yerimizi alırız. Gelin hep beraber Vezirköprü'nün mühendisleri, mimarları olalım. Bu amacı gerçekleştirmede Vezirköprülüler ve muhtarlarımıza büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir” dedi
Gündem maddesi gereği birlik sekreteri Şükrü Yiğit tarafından okunan 2008 yılı faaliyet raporu ile 2008 yılı gelir ve gider kesin hesapları yapılan oylama sonucu birlik meclisince oybirliğiyle kabul edilerek 2009 yılı tahmini bütçesi 9 milyon olarak açıklandı.


Gündem maddesi gereği yapılan birlik encümen üyeliği için İl Genel Meclis Üyeleri Kaşif Kurtoğlu, Mehmet Kurt ve Kırma Köyü Muhtarı Ömer Etli ile Çekmeden Köyü Muhtarı Mehmet Şahin aday oldu.


Başka aday çıkmayınca yapılan açık oylamada Kurtoğlu, Kurt, Etli ve Şahin, oy çokluğuyla Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeliği'ne seçildiler.
 

İha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 15:36:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?