4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Köylere parke döşeniyor

KÖYLERE PARKE DÖŞENİYOR

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Aydın Sarıyıldız, “Amacımız, köylerimize en iyi hizmeti sunmak” dedi.

Sarıyıldız, Samsun İl Özel İdaresi tarafından muhtelif köy yolu ve köy meydanlarına parke taşı döşendiğini bildirdi. 15 köy yolu, iki kaymakamlık önü ve bir okul bahçesine döşenen 20 bin 400 metrekare parke taşının 263 bin 565 TL'ye mal olduğu söyleyen Sarıyıldız, çalışmaların, İl Özel İdaresi ve kaymakamlıkların koordinasyonunda gerçekleştirildiğini belirterek, “Amacımız, köylerin yaşam standardını yükseltmek. Köylümüze en iyi hizmeti sunmaktır. Bu nedenle İlimizin muhtelif köy yolu ve köy meydanlarını kilitli beton parke taşı ile döşeyip köylümüzün hizmetine sunduk. Köylerimizin sorunlarının çözümü için imkanlar doğrultusunda elimizden geldiğince çalışıyoruz” diye konuştu.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından görüşlerini dile getiren köy muhtarları da İl Özel İdaresi'ne gerek parke taşı döşemesi gerekse getirdiği diğer hizmetlerden dolayı teşekkür ettiklerini söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 13:10:05
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 13:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.254.199.xxx Tarih : 3.03.2010 18:30:52

vallaa bravo bu demec verene...arkadaş daha bi durun bakalım köylerden başlamayın..ben Altınkumda ikamet etmeye çalışmaktayım..bizler parke taşı falanda istemiyoruz..bir kac kamyon mıcır ve bir kac tane büz bizim hayatımızı kurtarmakta..siz ilkönce bunları yapmanız gerekmezmi köylere daglara gitmeden önce?? bu yazdıklarımı  her zaman yazmaktayım bi kulak veren yetkili bulamadım 5 yıldır..resmii dilden atıp tuatanlar..işte şunu yaptık bunu yapacagız diyenlere duyurulur..saygılar....