5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Küçük öğrencinin ardından ağlatan şiir

Samsun'da bir alışveriş merkezinin yürüyen merdivenlerinin kenarına çıkınca dengesini kaybederek birinci kattan zemine düşerek hayatını kaybeden Kazımpaşa İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Köktaş için öğretmeni Fadime Başaran'ın yazdığı şiir öğrencileri duygulandırdı. 

Geçtiğimiz gün babası Erdal Köktaş ile birlikte alışveriş merkezine giden Kazımpaşa İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Köktaş (10), babası lavaboya gittiği sırada yürüyen merdivenlerin kenarındaki korkulukların üzerine çıkmıştı. Hareket halindeki şeridin üzerine oturarak yukarı çıkmak isteyen Oğuzhan Köktaş, dengesini kaybederek duvarla yürüyüş merdiveni arasındaki boşluktan zemin katta bulunan sandalyenin üzerine düştü. Ağır yaralanan Oğuzhan Köktaş, kaldırıldığı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kazımpaşa İlköğretim Okulu 3/B sınıfı öğrencileri, Oğuzhan Köktaş'ın sırasını resimlerle ve çiçeklerle donattı. Oğuzhan'ın öğretmeni Fadime Başaran'ın "Sen sınıfımızın çok güzel bir çiçeğiydin, erken soldun" dizeleriyle başlayan şiiri öğrencileri gözyaşlarına boğarken Okul Müdürü Aydın Peker, öğrencileri teselli etmeye çalıştı. 

Türkçe ve Matematik dersleri 4 (iyi), diğer dersleri 5 (pekiyi) olan Oğuzhan Köktaş'ın sınıfın en çalışkan öğrencilerinden biri olduğu öğrenildi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 11:35:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aliberk arlı IP: 88.254.199.xxx Tarih : 25.10.2011 21:52:08

aaa bu bizim öğretmen