2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Küfürün bedeli ağır oldu

SAMSUN’da kafası taşla ezilerek öldürülen 43 yaşındaki Mehmet Dumanoğlu’nun cinayet şüphelisi olduğu iddia edilen üç kişi polis tarafından yakalanıp jandarmaya teslim edildi. Cinayeti işlediği öne sürülen 40 yaşındaki İbrahim M. ifadesinde, "Cinsel organını göstererek eşime küfür edince kavga çıktı" dedi.

Olay 4 gün önce İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası Mehmet Dumanoğlu, arkadaşları İbrahim M., İsmail A. (22) ve Ercan K. (23) ile buluşarak ilçeye bağlı Yukarıavdan Köyü’ne gidip boş bir arazide alkol alıp sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra yol kenarına tuvalet ihtiyacını karşılayan Mehmet Dumaoğlu, iddiaya göre İbrahim M.’ye cinsel organını gösterip eşine küfür etti. Bunun üzerine çıkan kavgada İbrahim M., Dumanoğlu’nun kafasına taşla vurup öldürdükten sonra arkadaşlarıyla birlikte cesedi olay yerinde bırakıp kaçtı.

CESEDİ, SABAH BİR VATANDAŞ GÖRDÜ

Sabah işe giden bir vatandaş Mehmet Dumanoğlu’nun cesedini yol kenarında görüp jandarmaya ihbar etti. Olay yerine gelen jandarma suç mahalinde birden fazla kişinin ayakkabı izinin dışında başka bir delil elde edemedi. Polisle birlikte ortak soruşturma başlatan jandarma, cinayet günü Mehmet Dumaoğlu ile görülen 5 kişiyi gözaltına aldı. Ancak şüpheliler ısrarla cinayetten haberlerinin olmadığını söyledi.

POLİS YAKALAYIP JANDARMAYA TESLİM ETTİ

Soruşturmayı sürdüren bırakmayan polis, öldürülen kişinin olay günü İbrahim M., İsmail A., Ercan K. ile birlikte olduklarını belirledi. Üç şüpheliyi dün yakalayıp jandarmaya teslim etti. Şüphelilerden İbrahim M. suçunu kabul edip, "Olay günü birlikte alkol aldık. Tuvalet ihtiyacını karşıladıktan sonra cinsel organının göstererek eşime küfür edince kavga çıktı. Sonra bu olay meydana geldi. Pişmanım, öldürme niyetim yoktu" dedi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan üç şüpheli, bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Daha önce gözaltına alınan 5 kişi ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

DHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2013 Çarşamba 16:49:15
Güncelleme :21 Şubat 2013 Perşembe 15:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?