4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kulak ısıran gaspçılar tutuklandı

KULAK ISIRIP GASP YAPMAYA 2 TUTUKLAMA

Samsun'da hesap ödeme yüzünden çıkan tartışmada kulağını ısırıp kopardığı şahsın parasını gasp ettiği iddia edilen genç ile yanındaki şahıs tutuklandı.

Olay, Atakum ilçesi Çakırlar Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda bulunan bir gazinonun önünde meydana geldi. İddiaya göre, Murat E. (24) ve Saffet A. (69) ile İ.K. (46) arasında hesap ödeme yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Murat E., İ.K.'nin kulağını ısırıp kopardı ve Saffet A. ile birlikte şahsı darp edip 100 Euro ile 300 TL parasını gasp etti. Şikayet üzerine Şehit Recep Tokur Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanan Murat E. ve Saffet A., gözaltına alındı.

Kulağının kopması sonucu kanlar içinde kalan İ.K. ise hastaneye kaldırıldı. Kopan kulak ise yapılan arama sonucu olay yerinde bulundu ve hastaneye götürülerek yerine dikildi. "Gasp ve yaralama" suçlarından gözaltına alınan Murat E. ve Saffet A., sorgularının tamamlanmasının ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Murat E. ve Saffet A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

KULAK ISIRIP GASP YAPMAYA 2 TUTUKLAMA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 11:48:02
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 12:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?