6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kulaklardaki pası sildiler

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire İşler Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü'nün verdiği konser beğeniyle izlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde dün akşam gerçekleştirilen konseri Samsun Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Ayan ve çok sayıda vatandaş izledi.

Konserden önce Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire İşler Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün çalışmaları slayt gösterisi ile izleyenlere sunuldu.

Türk Halk Müziği Bölümü'nün şef Semra Doğan yönetimindeki konseri büyük ilgi gördü. Sanatına, tarihine, öz değerlerine sahip çıkmalarının onurunu yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire İşler Başkanı Necmi Çamaş, “Türk halk müziğinin duyguların gönle hitap ettiği, kelimelerin yetersiz kaldığı güzel nameleri dinledik. Çalışmalarımız tiyatro, halk oyunları ile tüm hızıyla devam etmektedir" dedi. Konserde solo ve koro halinde parçalar seslendirildi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 12:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?