2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Kunduz Ormanları için heyet geliyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Kunduz Ormanları'nın turizm bölgesi olarak ilan edilmesi çalışmaları kapsamında Turizm Bakanlığı tarafından bölgeye heyet gönderilecek.


Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Vezirköprü Kunduz Ormanları'nın turizm bölgesi ilan edilmesi için kaymakamlık olarak hazırladıkları projenin bakanlığa ulaşmasından sonra yapılan girişimler sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelecek olan heyetin kunduzla ilgili çalışmalar yapacağını söyledi. Vezirköprü'nün kurtuluşunun turizm olduğunu hatırlatan Kaymakam Karaömeroğlu, "Yıllardır konuşulan fakat bir türlü adım atılamayan doğa harikası Kunduz Ormanları ve Şahinkaya Kanyonu'nun turizm bölgesi olması için çalışmaların Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun da büyük destekleriyle devam ediyor" dedi.


Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan gelecek olan heyetin, 14 Temmuz'da Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu tarafından yapılacak olan bilgilendirme toplantısından sonra Vezirköprü ve Alaçam ilçelerinde incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 19:08:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?