6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kurban bayramı için önlem alınıyor

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle muhtarlarla yapılan toplantıda, alınacak önlemler görüşüldü.


Atatürk Kültür Merkezi Salonu'nda Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu başkanlığında düzenlenen toplantıda, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınacak önlemler gözden geçirildi.

Kurban derilerini toplama yetkilisinin Türk Hava Kurumu'nda olduğunu ifade eden Kaymakam Karaömeroğlu, bayramın ilçede sağlıklı ve huzur ortamında kutlanması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, emniyet ve jandarma olarak gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.


İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze de Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle hayvan hırsızlarının artabileceği söyleyerek, özellikle anayol üzerindeki köylerde kesinlikle hayvanların başıboş bırakılmaması ve akşamları kapalı yerlerde bulundurulmasını istedi. Emirze, "Hayvan hırsızları çalmadan önce o yörede keşif yapıyorlar. Alıcı gibi davranıyorlar. Bu nedenle tanımadığınız kişiler köylerinize gelince bizi uyarın" diye konuştu. İlker Emirze, alışverişlerde sahte para olayına dikkat çekerek, hayvan satarken mutlaka alıcının kimlik bilgisinin alınmasını istedi.

İha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 15:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?