5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Kurban keserken kendinizi kesmeyin

Samsun Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ferhat Günaydın, vatandaşları kurban keserken kendilerini kesmemeleri konusunda uyararak, cuma günü mesai sonrası başlayacak bayram tatili süresince sağlık hizmetlerinin 24 saat kesintisiz devam edeceğini söyledi. 

Opr. Dr. Günaydın, halkın huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirebilmesi için hastane olarak gerekli güvenlik ve sağlık hizmeti tedbirlerinin alındığını ifade etti. Hastanede yataklı tedavi bölümlerinde hasta ziyaretlerinin 12.30-13.30 saatleri arasında gerçekleştirileceğini belirten Günaydın, "Acil Servis ve diğer bölümlerimizde 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti devam edecektir. Hastanemizde hiçbir aksamanın yaşanmaması için tüm personelimiz özveriyle çalışarak vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenecektir. Bayram olması nedeniyle nöbet sistemiyle personelimiz bir düzen içerisinde çalışmasını sürdürecektir" dedi. 

Opr. Dr. Günaydın, "Kurban kesenler ve et doğrayanlar kendilerine zarar vermemek için daha dikkatli olmalı. Her yıl hastane acil servisi, acemi kasapların yaralanması sonucu dolup taşıyor. Vatandaşlarımız mağdur olmamaları için daha dikkatli olmalılar" diye uyarıda bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2006 Pazartesi 15:54:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?