3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Kurs başvuruları sona eriyor

KURS BAŞVURULARI 4 ŞUBAT'TA SONA ERİYOR

Genç İstihdamın Desteklenmesi Hibe Programı "Gençlik ve Bilişim Birlikteliği Projesi" çerçevesinde Bilgisayarlı Muhasebe ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu'na başvurular 4 Şubat'ta sona eriyor.

Samsun'da işsiz gençlerin mesleki alanda eğitilerek iş sahibi olmalarının destekleneceği Bilgisayarlı Muhasebe ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu'na son başvuruya sayılı günler kaldı. İş kurmak isteyen, iş arayan gençleri meslek ve kariyer konusunda, rehberlik, danışmanlık, eğitim ve seminerler yoluyla destekleyip iş hayatına geçişlerinin kolaylaştırmasının amaçlandığı Bilgisayarlı Muhasebe ve Bilgisayar Operatörlüğü Kursu için İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Birimi Ar-Ge Ofisi ve Unkapanı Kültür Merkezi'ne diploma ve kimlik fotokopisi, ikametgah, bir adet fotoğraf ve İŞKUR kayıt belgesi ile 4 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru yapılması gerekiyor. En az lise mezunu toplam 32 işsiz gencin istihdam edilerek, bilişim sektörüyle ilgili kapasitelerini artırmak konusunda mesleki eğitimin verileceği kursta sektörde kalifiye eleman açığı da karşılanacak.

İlkadım Belediyesi tarafından hazırlanan "Gençlik ve Bilişim Birlikteliği Projesi" kapsamında Samsun ilinde ikamet eden, 18-28 yaş arası, en az lise mezunu ve en az orta düzeyde bilgisayar bilgisine sahip 16 kişiye 600 saat bilgisayarlı muhasebe, 16 kişiye 600 saat bilgisayar operatörlüğü olmak üzere bilişim konularında mesleki eğitim verilecek.

KURS BAŞVURULARI 4 ŞUBAT'TA SONA ERİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2011 Pazartesi 16:47:05
Güncelleme :24 Ocak 2011 Pazartesi 18:40:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?