6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Gazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bağlama kurslarına katılan 40 kursiyer tarafından verilen Türk halk müziği konseri beğeniyle izlendi.

Bağlama eğitmeni Hızır Aydın'ın yönetimindeki konserde sahneye önce çocuklar grubu çıktı. Yılların ustalarını aratmayan çocukların ardından hünerlerini sergileme sırası yetişkinlere geldi. Yetişkin kursiyerlerin çocuklara oranla daha heyecanlı olduğu gözlendi. Kursiyer yakınlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde bazı veliler çocuklarının fotoğrafını çekebilmek için birbiriyle yarıştı.

Gazi Sahnesi'nde düzenlenen konserde Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve sayıda davetli katıldı. Kültürel çalışmalara verdikleri önemden bahseden Başkan Süleyman Kaldırım, Gazi Kültür Merkezi bünyesinde birçok farklı dalda kurslar gerçekleştirdiklerini ve bu kurslara katılan kursiyerlerin sertifikalandığını kaydetti.

Kültürel ve sosyal içerikli çalışmaların devam edeceğini dile getiren Başkan Kaldırım, tüm Gazilileri kurslara çağırdı. Başkan Kaldırım daha sonra kurs eğitmeni Hızır Aydın'a teşekkür ederek çiçek verdi.

Konserin son şarkısında kursiyerlerin arasında yer alan Başkan Kaldırım, "Gel Ha Böyle" adlı türküye eşlik etti.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2008 Pazartesi 16:40:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?