6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Gazi Belediyesi Kültür Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle bağlama eğitimi alan kursiyerler, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen dinletide hünerlerini sergiledi.

Gazi Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen enstrüman kurslarına katılan 100 öğrenci yeteneklerini AKM'de düzenlenen dinletide sergiledi. Öğrenciler, performanslarıyla izleyicilere müzik ziyafeti çekti.

Öğrencilerin tüm hünerlerini sergilediği gecede Gazi Belediyesi Folklor Ekibi de yaptığı gösteri ile sanat severlerin beğenisini topladı.

Şef Hızır Aydın, yıl içersinde yaptıkları çalışmaların emeğini fazlası ile aldıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz bu akşam tüm hünerlerini ortaya koyarken aynı zamanda bütün bir yılın stresini de üzerlerinden attı" dedi.

Öğrencileriyle gurur duyduğunu belirten Şef Hızır Aydın, öğrencilere birer başarı belgesi dağıttı. Gecenin sonunda Gazi Belediyesi Başkan Yardımcısı Nimet Albayrak, Şef Hızır Aydın'a çiçek ve başarı plaketi verdi.

Dinletiye Milli eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Kılıç, Gazi Belediyesi Başkan Yardımcıları Nimet Albayrak, Ahmet Civil ve sanat severler katıldı.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 17:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?