4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Kursiyerlerden Burma'ya teşekkür

KURSİYERLERDEN BAŞKAN BURMA'YA TEŞEKKÜR

Halk Eğitim Merkezi bünyesinde çeşitli kurslara katılan bayanlar, kendilerine barınma, ısınma ve araç-gereç gibi çeşitli konularda verdiği destekten dolayı Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya teşekkür ettiler.

Atakum Kaymakamı Salim Demir, Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Mayruk, Halk Eğitim Müdürü Savaş Bolyar'ın ve her branşı temsilen bir kursiyerin katıldığı teşekkür toplantısında konuşan bayanlar, "Başkanımızın bize yer, ısınma, yiyecek-içecek, araç-gereç konularında çok yardımları oluyor. Bunlar olmasa belki de bugün 500 olan kursiyer sayımız 100 bile olmazdı. Çünkü Metin Başkanımızın yardımları olmasa yer bile bulamıyor, bin bir güçlükle bulduğumuz yerlerde de soğuk bir ortamda çalışmak zorunda kalıyorduk. Artık bu sıkıntılarımız sona erdi. Metin Burma'nın verdiği desteğin güveniyle kurslarımıza katılımın daha da artacağına inanıyoruz" dediler.

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma ise kendisinin bir partinin değil, bütün Atakum'un belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, "Üretken olan, üretim yapmaya çalışan herkese yardımı borç bilirim. Bizim menfaatimiz Atakum'un gelişmesidir. Bu gelişmeyi de sağlayacak olan sizlersiniz. Bir ürünü üretmeden önce onun pazarını aramak lazım. Bu pazar da turizmin içindedir. Bu nedenle turizm konusuna ağırlık veriyor ve bu doğrultuda sağlam adımlarla ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2010 Perşembe 13:21:00
Güncelleme :7 Ocak 2010 Perşembe 13:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?