6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Kütüphane gibi çayevi

Samsun'da bulunan kütüphane gibi çayevi, sıra dışı özelliğiyle dikkat çekiyor. 

Kale Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak üzerindeki Demişbaş Çayevi'nde mini bir kütüphane oluşturuldu. Çayevine gelen vatandaşlar hem kitap okuyor, hem de çaylarını yudumluyor. Günlük gazeteleri okuduktan sonra kitaplıktaki kitaplardan istediklerini alıp okuyan vatandaşlar, çay içerek günün yorgunluğunu atarken, kitap okuyarak bilgi sahibi de oluyor. Yaklaşık 4 ay önce iş yerini açtığını belirten Demirbaş Çayevi işletmecisi Recep Gümüş, insanların bilgi edinmesi için kitaplık oluşturduklarını söyledi. 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un iş yerine geldiğini dile getiren Gümüş, "Belediye Başkanımız Erdoğan Tok, iş yerindeki kitaplık sistemini çok beğendi. Kendisi de kitaplığı geliştirmek için kitap göndereceğini söyledi. Başkanımızın bu ilgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi. 

Hijyenik ortamda işlerinin kısa zamanda iyi olmasının önemine dikkat çeken Gümüş, "Çok sayıda müşteri kitap okumak için buraya gelmektedir. Müşterilerimiz dev ekranda keyifli maç ve programlar izleme fırsatına da buluyor" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 14:43:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?